Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Axenta Plata Premium 60x60x4cm Bruno

32,30

visibility

Axenta Plata Premium 60x60x4cm Gris

32,30

visibility

Axenta Plata Premium 60x60x4cm Noir

32,30

visibility

Axenta Slate Premium 60x60x4cm Bruno

32,30

visibility

Axenta Slate Premium 60x60x4cm Gris

32,30

visibility

Axenta Slate Premium 60x60x4cm Noir

32,30

Verschillende Axenta terrastegels online bestellen bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende materialen voor de tuin. Je vindt bij ons onder andere Oud Hollandse terrastegels. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Verschillende terrastegels

Terrastegels zijn betontegels die specifiek geschikt zijn voor het terras. Je vindt terrastegels in verschillende soorten en maten, van 50 x 50 tot maar liefst 100 x 100. Ook vind je erg veel verschillende kleuren bij VEWO Tuin & Erf. Bij de terrastegels zijn er verschillende stijlen en merken, waaronder oud Axenta terrastegels.


Waarom kiezen voor Axenta terrastegels?

De terrastegels van Axenta zijn nieuw in het assortiment bij VEWO Tuin & Erf. De genuanceerde terrastegels van Axenta zijn groot van formaat. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en voorzien van een stijlvaste basalt toplaag. Dit zorgt ervoor dat je lang van deze terrastegel kan genieten. Je vindt de Axenta terrastegel in een vlakke en slate variant. De vlakke variant heeft een glad oppervlak en de slate uitvoering is een terrastegel met een mooie structuur.


Specificaties Axenta terrastegels

Productinformatie 1027      
afmeting st./m² st./pakket kg/st
Furora 60x60cm 2,78 27 33,0
Furora 50x50cm 4,00 50 23,0
Axenta Plata 2,78 27 33,0
Riva 2,78 27 33,0


Bezorging van Axenta terrastegels in heel Nederland bij VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze bestratingsmaterialen worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je Axenta terrastegels bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar Axenta terrastegels die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.