(Artikelnr: 208799)
€ 32,30
Prijs per m2
Aantal: Bestellen

Axenta Plata Premium 60x60x4cm Noir online bestellen


Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende materialen voor de tuin. Je vindt bij ons onder andere Oud Hollandse terrastegels. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Waarom kiezen voor Axenta Plata Premium 60x60x4cm Noir?

De terrastegels van Axenta zijn nieuw in het assortiment bij VEWO Tuin & Erf. De genuanceerde terrastegels van Axenta zijn groot van formaat. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en voorzien van een stijlvaste basalt toplaag. Dit zorgt ervoor dat je lang van deze terrastegel kan genieten. Je vindt de Axenta terrastegel in een vlakke en slate variant. De vlakke variant heeft een glad oppervlak en de slate uitvoering is een terrastegel met een mooie structuur.


Bestel je Axenta Plata Premium 60x60x4cm Noir online

Ben je op zoek naar Axenta Plata Premium 60x60x4cm Noir terrastegels die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.


208799
Axenta Plata Premium 60x60x4cm
Noir

Opties:

Artikelnummer

208799 

€ 32,30
Prijs per m2
Aantal: Bestellen