(Artikelnr: )
Vraag offerte aan

Online offerte aanvragen voor de basis hout beton schutting bij VEWO Tuin & Erf


Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan hout beton schuttingen. Je vindt bij ons daarnaast ook terrastegels en stenen en klinkers voor een compleet ingerichte tuin. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en hout beton schuttingen. Ben je op zoek naar een hout beton schutting? Bij VEWO tuin & erf kan je in een minuut gemakkelijk je offerte aanvragen.


Waarom kiezen voor een basis hout beton schutting?

Een basis hout beton schutting is zeer geschikt voor tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De basis hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat de basis hout beton schutting langer mee. Naast de basis betonschutting vind je bij ons ook de top hout beton schutting en de uitgebreide hout beton schutting.


Specificaties basis hout beton schutting

Basis hout beton schutting (vanaf € 42,50 per meter)
  • 15-planks schermen recht
  • Komo geimpregneerd grenenhout 
  • Kleur beton: grijs
  • Hoogte ca. 1,95 a 2,00 meter
  • Stampbetonpalen Grijs
  • Per deel: 1 betonplaat enkelzijdig stampbeton
  • Zonder houten afdekkap
 
 

Offerte aanvragen bij VEWO Tuin & Erf

Wil je een betrouwbare schutting, een duurzame schutting die lang mee gaat, kiezen uit verschillende kleuren beton en beschut en veilig in je eigen tuin zitten? Kies dan voor een schutting bij VEWO Tuin & Erf. VEWO Tuin & Erf is de specialist op het gebied van hout beton schuttingen. Wil je een prachtige hout beton schutting in uw tuin? Wij zijn je graag van dienst. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor onze verschillende hout beton schuttingen.


Vraag daarom je basis hout beton schutting offerte aan bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar een basis hout beton schutting die echt iets toevoegt aan je tuin? Dan ben je bij VEWO tuin & erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent hout beton schuttingen. Een basis hout beton schutting heb je al vanaf €42,50 per meter.
 

Foto('s):

Opties:

Artikelnummer

 

Vraag offerte aan