Basis hout-betonschutting

Basis hout-betonschutting (vanaf € 42,50 per strekkende meter)

Artikelnummer

 

Vraag offerte aan

 

Online offerte aanvragen voor de basis hout-betonschutting bij VEWO Tuin & Erf


Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan hout-betonschuttingen. Je vindt bij ons daarnaast ook terrastegels en stenen en klinkers voor een compleet ingerichte tuin. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en hout-betonschuttingen. Ben je op zoek naar een hout-betonschutting? Bij VEWO tuin & erf kan je in een minuut gemakkelijk je offerte aanvragen.


Waarom kiezen voor een basis hout-betonschutting?

Een basis hout-betonschutting is zeer geschikt voor tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De basis hout-betonschutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat de basis hout-betonschutting langer mee. Naast de basis betonschutting vind je bij ons ook de top-hout-betonschutting en de uitgebreide betonschutting.


Specificaties basis hout-betonschutting

Basis hout-betonschutting (vanaf € 42,50 per meter)
  • 15-planks schermen recht, toog of V-scherm
  • Komo geimpregneerd grenenhout 
  • Kleur beton: wit/grijs of antraciet
  • Betonnen afdekkap
  • Gladde betonpalen met piramide punt / sierbol of vlak
  • Per deel: 1 betonplaat dubbelzijdig glad beton
  • Met of zonder houten afdekkap
  • Hoogte ca. 1,95 a 2,00 meter
 

Offerte aanvragen bij VEWO Tuin & Erf

Wil je een betrouwbare schutting, een duurzame schutting die lang mee gaat, kiezen uit verschillende kleuren beton en beschut en veilig in je eigen tuin zitten? Kies dan voor een schutting bij VEWO Tuin & Erf. VEWO Tuin & Erf is de specialist op het gebied van hout-betonschuttingen. Wil je een prachtige hout-betonschutting in uw tuin? Wij zijn je graag van dienst. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor onze verschillende hout-betonschuttingen.


Vraag daarom je basis hout-betonschutting offerte aan bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar een basis hout-betonschutting die echt iets toevoegt aan je tuin? Dan ben je bij VEWO tuin & erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent hout-betonschuttingen. Een basis hout-betonschutting heb je al vanaf €42,50 per meter.