Daarom koop je bestratingsmaterialen en tuinhout bij VEWO Tuin & ErfVEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. VEWO beschikt over een groot assortiment tuinhout en bestratingsmaterialen waaronder vele producten van de bekende merken zoals Woodvision, Hillhout en Tuinvisie.

Tuinhout of bestratingsmaterialen kopen? Onze medewerkers staan dagelijks klaar om u te voorzien van een degelijk advies op al uw vragen en wensen omtrent bestrating, grondwerk en bouwmaterialen voor het verbouwen van uw tuin en erf. Of het nu gaat om een kleine houtschutting of een betonschutting, erfverharding dan wel grootschalig straatwerk; wij beschikken over de juiste middelen om in uw behoeften te voorzien. 
 

Vertrouwen, samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen bij VEWO Tuin & erf

Vertrouwen, samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen zijn staan bij VEWO hoog in het vaandel. Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij u een kwalitatief en uitgebreid assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen. 

 

Neem contact met ons op of kom langs en laat je inspireren 

Bent u nieuwsgierig geworden? Bestel vandaag nog uw bestratingsmaterialen of tuinhout bij VEWO Tuin & Erf of vraag een offerte bij ons aan.

Wilt u meer weten over of gewoon eens rustig rondkijken? De koffie staat altijd klaar.

Graag tot ziens bij VEWO Tuin & Erf! 

Foto