Fixs LijmenWeergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Fixs MS Polymeer kit Neutraal

8,35

visibility

Fixs PU Tuinlijm bus, inhoud 500ml, inclusief spuit Neutraal

9,98

visibility

Fixs PU Tuinlijm bus, inhoud 750ml Neutraal

12,08

visibility

Fixs Steenlijm (poederlijm) emmer 15kg Neutraal

22,58

visibility

Fixs Tuinlijm pistool tbv bus 750ml Neutraal

39,85

Fixs lijmproducten bestel je online bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO tuin & erf vind je een groot assortiment aan verschillende fixs lijmproducten. VEWO tuin & erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent muurelementen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Waarom kiezen voor Fixs lijmproducten?

Het Fixs Products assortiment biedt je een compleet gamma aan producten die je helpen bij de aanleg en het onderhoud van je tuin en terras. Onze producten zijn zeer krachtig, eenvoudig te verwerken en gebruiksvriendelijk.

Als tuinliefhebber wil je in alle jaargetijden kunnen genieten van je tuin. De tuin, welke steeds belangrijker wordt in ons leven, is een plek waarin wij rustvinden. Voor velen ook een plek om met plezier in te kunnen werken of juist met een drankje op een mooi terras te kunnen ontspannen. Kortom, van een tuin moet je kunnen genieten.
 

Lijm en kitproducten van Fixs bij VEWO tuin & erf

Lijm en kit zorgen voor diverse mogelijkheden om muurelementen en tegels te verwerken. Bij VEWO heb je de keuze uit vele soorten lijmen en kitten. Lijmen is mogelijk met behulp van kitkokers. Hierbij heb je een kitspuit nodig.

Daarnaast hebben wij ook steenlijm, deze lijm is eenvoudig te verwerken, meteen klaar voor gebruik, tijdbesparend en in een grote verpakking is deze lijm lang houdbaar.


Mortels & Voegmortels

Mortels en voegmortels zorgen voor een mooie, gladde bestrating of een strak gemetseld muurtje. Wij bieden u een ruim assortiment voegmortels, zodat u altijd op de juiste manier uw bestrating kunt invoegen. Niet iedere bestrating wordt met dezelfde voegmortel ingevoegd, lees onze informatie of laat u goed informeren voor u start met het voegen van uw terras. Door uw terrastegels te voegen krijgt u een strak terras en kunt u genieten van onkruidvrije sierbestrating.


Bezorging van Fixs lijmproducten in heel Nederland bij VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze Fixs lijmproducten worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je Fixs lijmproducten bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar Fixs lijmproducten die helpen om van je tuin te genieten? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent Fixs lijmproducten. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.