(Artikelnr: 208856)
€ 28,67
Prijs per m2
Aantal: Bestellen

Furora premium 50x50x4 zilver online bestellen

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende materialen voor de tuin. Je vindt bij ons onder andere Oud Hollandse terrastegels. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Waarom kiezen voor Furora premium 50x50x4 zilver?

De Furora terrastegel van 50x50x4cm is in verschillende kleuren beschikbaar, waaronder zilver. De terrastegels van Furora hebben alles wat je in een terrastegel zoekt. De tegels hebben een mooi groot formaat, ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een sterkte toplaag die bescherm tegen slijtage. Ook zijn de terrastegels van Furora bestand tegen alle weeromstandigheden. De Furora terrastegels zijn erg populair dankzij de goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Bestel je Furora premium 50x50x4 zilver online

Ben je op zoek naar Furora terrastegels van 50x50x4cm zilver echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.208856
Furora Premium 50x50x4cm
Zilver

Opties:

Artikelnummer

208856 

€ 28,67
Prijs per m2
Aantal: Bestellen