Muurblokken & Wallblocks bij VEWO Tuin & ErfVerschillende muurblokken online bestellen bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende muurblokken. Je vindt bij ons onder andere wallblocks, blackburn walling, stackton muurblokken en fix lijmen om alles te bevestigen. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent muurelementen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Verschillende muurblokken bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO vind je verschillende muurblokken om een echte toevoeging aan je tuin te voegen, je vindt bij ons andere:
  • Wallblocks
  • Blackburn walling
  • Stackton muurblokken


Wallblocks

Door niveauverschillen aan te brengen in de tuin komt je tuin tot leven. Het muurelement Wallblock is hier uitermate geschikt voor. Je kunt eenvoudig verhoogde bloemperken of terrassen aanleggen. Met de muurblokken kun je je creativiteit de vrije loop laten, zo zijn ook het creëren van keermuurtjes of korte vrijstaande patiomuurtjes met de Wallblocks geen enkel probleem.


Blackburn Walling

Een prachtig klassieke muursteen, deze Blackburn Walling. Hiermee ben je zelf in staat prachtige rustieke tuinmuurtjes of bankjes te bouwen. De stenen van verschillend formaat kunnen gemakkelijk op elkaar worden gelijmd of gemetseld. Helemaal fraai wordt het pas als u de muur naderhand afvoegt.


Stackton muurblokken

Het gepatenteerde Stackton muursysteem is het enige 100% droog-stapelsysteem op de markt om eenvoudig en gemakkelijk scheidingsmuren en omheiningen te bouwen. Het muurblok is langs beide zijden gekloven, wat een prachtig afgewerkt oppervlak geeft langs beide zijden van de muur.
Het Stackton systeem blinkt uit in eenvoud: de blokken worden droog gestapeld zonder mortel, lijm, siliconen of andere verbindingsmiddelen. De muren worden opgebouwd met enkel een muurblok en een verankeringsblok. Door de manier waarop de blokken in elkaar passen is het systeem uniek.


Bezorging van muurblokken in heel Nederland bij VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze muurblokken worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je muurblokken bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar muurblokken die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent muurblokken. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.