Voor het opsluiten van bestrating en om verzakking tegen te gaan is het raadzaam om opsluitbanden of trottoirbanden te gebruiken.


Opsluitbanden en trottoirbanden bestel je online bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende opsluitbanden en trottoirbanden. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout  en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent opsluitbanden en trottoirbanden. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.
 

Waarom kiezen voor opsluitbanden en trottoirbanden?

Je kent de situatie misschien wel: je hebt een mooi terrasje aangelegd, de tegels keurig in het gelid, de perken aangevuld, kortom: alles is netjes afgewerkt en ziet er mooi en strak uit. Maar helaas, een jaar later toch kieren tussen de tegels, gevuld met gras en onkruid en het ziet er niet netjes meer uit. Waar is het mis gegaan? Je hebt het terras bewust of onbewust vergeten op te sluiten. Ondanks het feit dat je terras niet zwaar wordt belast, dien je je tegels altijd op te sluiten. Dat houdt de zaak bij elkaar en voorkomt kieren en spleten. Voor het opsluiten van bestrating dient men opsluitbanden te gebruiken.

Opsluitbanden zorgen ervoor dat je pas aangelegde bestrating niet aan de zijkanten kan verzakken. Door de verzakking aan de zijkant beginnen de tegels in het terras uit te lopen wat de voornoemde kiervorming veroorzaakt.

Plaats opsluitbanden altijd ca. 2cm onder de bovenzijde van je bestrating. Na het aftrillen blijft er dan ongeveer 1 cm hoogteverschil over. Hiermee voorkom je dat er hemelwater langs de opsluitbanden op je bestrating blijft staan en het ziet er mooier uit.


Bezorging van opsluitbanden en trottoirbanden in heel Nederland bij VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze opsluitbanden en trottoirbanden worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je opsluitbanden en trottoirbanden bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar opsluitbanden en trottoirbanden die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent opsluitbanden en trottoirbanden. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.