Top hout-betonschutting

Top hout-betonschutting (vanaf € 79,50 per strekkende meter)

Artikelnummer

 

Vraag offerte aan

 

Online offerte aanvragen voor de top-hout-betonschutting bij VEWO Tuin & Erf


Bij VEWO tuin & erf vind je een groot assortiment aan verschillende hout-betonschuttingen. Je vindt bij ons ook terrastegels en stenen en klinkers voor een complete tuin. VEWO tuin & erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en hout-betonschuttingen. Ben je op zoek naar een hout-betonschutting? Bij VEWO tuin & erf kan je in een minuut gemakkelijk je offerte aanvragen.


Waarom kiezen voor een top-hout-betonschutting?

Een top-hout-betonschutting is zeer geschikt voor tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. Naast de top-hout-betonschutting vind je bij ons ook de uitgebreide betonschutting en de basis betonschutting.


Specificaties top-hout-betonschutting

 
Top betonschutting (vanaf € 79,50 per meter)
  • 21 of 23-planks schermen recht, toog of V-scherm
  • Komo geimpregneerd grenenhout 
  • Antraciete schermen (de trend van dit moment)
  • Kleur beton: wit/grijs of antraciet
  • Betonnen afdekkap
  • Gladde betonpalen met piramide punt / sierbol of vlak
  • Per deel: 1 betonplaat dubbelzijdig glad beton
  • Met of zonder houten afdekkap
  • Hoogte ca. 1,95 a 2,00 meter
 

Offerte aanvragen bij VEWO Tuin & Erf

Wil je een betrouwbare schutting, een duurzame schutting die lang mee gaat, kiezen uit verschillende kleuren beton en beschut en veilig in je eigen tuin zitten? Kies dan voor een schutting bij VEWO Tuin & Erf. VEWO Tuin & Erf is de specialist op het gebied van hout-betonschuttingen. Wil je een prachtige hout-betonschutting in je tuin? Wij zijn je graag van dienst. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor onze verschillende hout-betonschuttingen.


Vraag daarom je hout-betonschutting offerte aan bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar een hout-betonschutting die echt iets toevoegt aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent hout-betonschuttingen. Jouw perfecte schutting staat al vanaf € 79,50 per meter in jouw tuin.