(Artikelnr: )
Vraag offerte aan

Online offerte aanvragen voor de uitgebreide hout beton schutting bij VEWO Tuin & Erf


Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende bestratingsmaterialen. Je vindt bij ons onder andere terrastegels en stenen en klinkers. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en hout beton schuttingen. Ben je op zoek naar een hout beton schutting? Bij VEWO tuin & erf kan je in een minuut gemakkelijk je offerte aanvragen.


Waarom kiezen voor een uitgebreide hout beton schutting?

Een uitgebreide hout beton schutting is zeer geschikt voor tuinafscheiding met een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat de uitgebreide hout-betonschutting langer mee. Naast de uitgebreide hout beton schutting vind je bij ons ook de basis hout beton schutting en de top hout beton schutting
 

Specificaties uitgebreide hout beton schutting

Uitgebreide hout beton schutting (vanaf € 59,50 per meter)
  • 17 of 19-planks schermen recht, toog of V-scherm
  • Komo geimpregneerd grenen hout
  • Kleur beton: wit/grijs of antraciet
  • Hoogte ca. 2,00 meter
  • Gladde betonpalen met piramide punt / sierbol of vlak
  • 1 betonplaat met enkelzijdig of dubbelzijdig naar keuze
  • Met of zonder houten afdekkap
 
 

Offerte aanvragen bij VEWO Tuin & Erf

Wil je een betrouwbare schutting, een duurzame schutting die lang mee gaat, kiezen uit verschillende kleuren beton en beschut en veilig in je eigen tuin zitten? Kies dan voor een schutting bij VEWO Tuin & Erf. VEWO Tuin & Erf is de specialist op het gebied van hout beton schuttingen. Wil je een prachtige hout beton schutting in uw tuin? Wij zijn je graag van dienst. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor onze verschillende hout beton schuttingen.


Vraag daarom je uitgebreide hout beton schutting offerte aan bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar een uitgebreide hout beton schutting die echt iets toevoegt aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent hout beton schuttingen. De uitgebreide hout-betonschutting, staat vanaf €59,50 per meter in jouw tuin.
 

Foto('s):

Opties:

Artikelnummer

 

Vraag offerte aan