Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

Lage Tuinafscheiding

VRAAG OFFERTE AAN

LAGE TUINAFSCHEIDING VAN BETON BIJ VEWO TUIN & ERF

Een lage tuinafscheiding van beton voor in jouw tuin? Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende bestratingsmaterialen. Je vindt bij ons onder andere terrastegels en stenen en klinkers maar ook een lage tuinafscheiding van betonnen afrasteringen. VEWO tuin & erf is de specialist voor schuttingen en tuinafscheiding in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent betonschuttingen, hout-betonschuttingen en tuinafscheidingen. Ben je op zoek naar een lage tuinafscheiding? Bij VEWO Tuin & Erf kan je in een minuut gemakkelijk je offerte aanvragen.

Waarom kiezen voor een lage tuinafscheiding?

Een lage tuinafscheiding van beton is zeer geschikt als tuinafscheiding en heeft daarnaast ook een prachtige robuuste uitstraling. Je wilt dat je tuin wel gescheiden is van de buren maar er hoeft geen complete schutting te staan. Dan is een lage tuinafscheiding de perfecte oplossing. Een lage tuinafscheiding is vooral geschikt voor voortuinen in woonwijken of twee-onder-een-kapwoningen. Een lage tuinafscheiding van beton is een onderhoudsarme oplossing, een haag moet je immers om de zoveel tijd knippen. Doordat de lage tuinafscheiding volledig uit beton bestaat, is het ook nog eens een duurzame oplossing die veel langer meegaat dan een houten afscheiding.

Specificaties betonnen lage tuinafscheiding

Dit zijn de specificaties van de lage tuinafscheiding, vanaf €59,- per meter. De betonnen tuinafscheiding bestaat uit:

  • Gladde betonpalen
  • Evt. afgewerkt met betonmutsjes en betonnen afdekkappen
  • De kleur van het beton: grijs(standaard) wit of antraciet
  • Eén, twee of drie betonplaten met een enkelzijdig of dubbelzijdig motief
  • De platen zijn 36 centimeter hoog.
  • Vanaf €59,- per meter een lage tuinafscheiding van beton

Offerte aanvragen bij VEWO Tuin & Erf

Wil je een betrouwbare schutting, een duurzame lage tuinafscheiding die lang mee gaat, kiezen uit verschillende kleuren beton en beschut en afgescheiden in je eigen tuin zitten? Kies dan voor een lage tuinafscheiding bij VEWO Tuin & Erf, de specialist op het gebied van hout-betonschuttingen en lage tuinafscheiding. Wil je een prachtige lage tuinafscheiding in de voortuin? Wij zijn je graag van dienst. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan! Toch liever een hogere schutting? Kijk ook eens hier:

Vraag daarom je offerte aan voor een lage tuinafscheiding bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar een lage tuinafscheiding die echt iets toevoegt aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent hout-betonschuttingen en lage tuinafscheiding. Wij beschikken over alle middelen om in je behoeften te voorzien. 

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap