Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

HET GROOTSTE ASSORTIMENT SIERBESTRATING IN COEVORDEN

Ben je op zoek naar een specialist in sierbestrating in de omgeving van Coevorden? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf in de omgeving van Coevorden aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende stenen en klinkers die een prachtige sierbestrating opleveren. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen in Coevorden bezorgd zijn.


Waarom sierbestrating bestellen bij VEWO Tuin & Erf nabij Coevorden?

VEWO Tuin & Erf is de geschikte leverancier voor sierbestrating, dankzij ons grote aanbod en scherpe tarieven. Bij VEWO Tuin & Erf nabij Coevorden vind je grote merken, Axenta, Riva en Furora

  • Scherpe tarieven
  • Groot assortiment sierbestrating
  • Snelle en betrouwbare levering

Sierbestrating snel bezorgd in Coevorden

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze sierbestrating worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 

Assortiment VEWO Tuin & Erf in Coevorden

Naast verschillende stenen en klinkers voor sierbestrating, vind je bij VEWO Tuin & Erf nog verschillende producten voor je tuin en erf. Het is bij ons onder andere mogelijk om een prachtige hout-betonschutting te plaatsen. We hebben verschillende hout-betonschuttingen in verschillende prijsklassen.
Ook kan je je tuin meer leven inblazen door het plaatsen van muurblokken. Door de muurblokken komt je tuin meer tot leven, dit komt door het hoogteverschil. Om de sierbestrating in je tuin mooi te houden bieden we ook opsluitbanden en trottoirbanden aan.
Daarnaast begrijpen wij ook de behoefte aan privacy. Hiervoor bieden wij een lage tuinafscheiding van beton. Je wilt dat je tuin wel gescheiden is van de buren maar er hoeft geen complete schutting te staan. Dan is een lage tuinafscheiding de perfecte oplossing. Een lage tuinafscheiding is vooral geschikt voor voortuinen in woonwijken of twee-onder-een-kapwoningen. Een lage tuinafscheiding van beton is een onderhoudsarme oplossing, een haag moet je immers om de zoveel tijd knippen. Doordat de lage tuinafscheiding volledig uit beton bestaat, is het ook nog eens een duurzame oplossing die veel langer meegaat dan een houten afscheiding.


Bestel direct je sierbestrating in Coevorden

Ben je op zoek naar sierbestrating dat echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf rondom Coevorden aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap