Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

SIERBESTRATING BIJ VEWO TUIN & ERF IN GRAMSBERGEN

Ben je op zoek naar de aanbieder op het gebied van sierbestrating? Dan zit je bij VEWO Tuin & Erf rondom Gramsbergen goed. Wij hebben een zeer groot aanbod op het gebied van sierbestrating. Naast sierbestrating zijn wij de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen in Gramsbergen bezorgd zijn.


Waarin onderscheid VEWO Tuin & Erf rondom Gramsbergen zich?

Wij onderscheiden ons in de regio Gramsbergen, dankzij ons grote aanbod aan verschillende sierbestratingsproducten en scherpe tarieven. In het assortiment vind je grote merken, zoals Oud Hollandse terrastegels, Tremico, Retrico en Strada.

  • Scherpe tarieven
  • Groot assortiment terrastegels
  • Snelle en betrouwbare levering

Download direct de brochure als PDF.


De juiste stijl sierbestrating bij VEWO Tuin & Erf in Gramsbergen

Bij het kiezen van de juiste sierbestrating is de juiste stijl belangrijk.  Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sierbestrating met een moderne stijl? De Strada terrastegels hebben een erg modern uiterlijk.  De Strada terrastegels vind je bij VEWO Tuin & Erf in verschillende neutrale kleuren, onder andere in antra, grijs en crème. De dikke toplaag van de Strada terrastegels zorgen ervoor dat deze terrastegels extra stevig zijn, minder slijtgevoelig zijn en weinig onderhoud vergen. Naast Strada terrastegels vind je bij ons bekende merken zoals Furora terrastegels, Retrico terrastegels en de Oud Hollandse terrastegels . Heb je interesse in sierbestrating van VEWO Tuin & Erf rondom Gramsbergen? Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop, ook is het mogelijk om langs te komen bij VEWO Tuin & Erf, onze winkel is gemakkelijk bereikbaar vanaf Gramsbergen.


Assortiment van VEWO Tuin & Erf rondom Gramsbergen

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan sierbestratingsmaterialen. Je vindt in ons assortiment onder andere verschillende terrastegels en stenen en klinkers.
Een terrastegel is een tegel die specifiek geschikt is voor je terras en is gemaakt van beton. Bij VEWO Tuin & Erf nabij Gramsbergen vind je terrastegels in verschillende soorten, formaten en kleuren. In ons assortiment vind je terrastegels van 50×50 tot maar liefst 100×100 cm. Ook vind je bij ons verschillende kleuren, waaronder antraciet, grijs, rood/bruin, brons, rustica en nog vele andere kleuren.
Bij VEWO tuin & erf vind je op het gebied van stenen en klinkers verschillende merken en stijlen. VEWO tuin & erf biedt verschillende mogelijkheden voor een strakke bestrating. Deze strakke bestrating is maatvast, door-en-door steen en zonder facet.
Ook vind je bij ons de Morssive serie. Deze stenen zijn zeer stijlvol en van een hoge kwaliteit. Ze dragen bij aan een stijvolle omgeving van je tuin. In de Morssive serie vind je meerdere elegante, rustieke stenen.


Snelle bezorging van je sierbestrating in Gramsbergen

VEWO Tuin & Erf nabij Gramsbergen streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze bestratingsmaterialen worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je sierbestrating bij VEWO Tuin & Erf nabij Gramsbergen

Ben je op zoek naar sierbestrating die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf rondom Gramsbergen aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent sierbestrating. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap