Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

SIERBESTRATING BESTEL JE ONLINE BIJ VEWO TUIN & ERF IN HARDENBERG

Bij VEWO Tuin & Erf in Hardenberg vind je een groot assortiment aan verschillende sierbestratingsmaterialen. Je vindt bij ons onder andere verschillende terrastegels en stenen en klinkers. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Hardenberg en omstreken. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?


Welke sierbestrating moet ik kiezen?

Bij het kiezen van de juiste sierbestrating is de juiste stijl belangrijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar sierbestrating met een moderne stijl? Strada terrastegels hebben een erg modern uiterlijk.  De Strada terrastegels vind je bij VEWO Tuin & Erf in verschillende neutrale kleuren, onder andere in antra, grijs en crème. De dikke toplaag van de Strada terrastegels zorgen ervoor dat deze terrastegels extra stevig zijn, minder slijtgevoelig zijn en weinig onderhoud vergen. Naast Strada terrastegels vind je bij ons bekende merken zoals Retrico terrastegels en de Oud Hollandse terrastegels .

Terrastegels kopen Hardenberg

Terrastegels kopen in Hardenberg?

Heb je interesse in sierbestrating van VEWO Tuin & Erf rondom Hardenberg? Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop, ook is het mogelijk om langs te komen bij VEWO Tuin & Erf, onze winkel is gemakkelijk bereikbaar vanaf Hardenberg.

Verschillende stenen en klinkers

Strakke sierbestrating kopen
Morssive Serie bij VEWO Tuin & Erf
Maas & Waal Cobblestones kopen

Op het gebied van bestratingsmaterialen vind je bij ons ook verschillende stenen en klinkers. Ben je op zoek naar sierbestrating of betonnen klinkers? Bij VEWO Tuin & Erf vind je op het gebied van stenen en klinkers verschillende merken en stijlen. VEWO Tuin & Erf biedt verschillende mogelijkheden voor een strakke bestrating. Deze strakke bestrating is maatvast, door-en-door steen en zonder facet.

Strackstone kopen?
Ook vind je bij ons de Morssive serie. Deze stenen zijn zeer stijlvol en van een hoge kwaliteit. Ze dragen bij aan een stijvolle omgeving van je tuin. In de Morssive serie vind je meerdere elegante, rustieke stenen.

Morssive Serie kopen?

Tremico stenen hebben een strak uiterlijk en zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Deze stenen zijn voorzien van een speciale deklaag met facet en zijn geschikt voor het leggen van paden, terrassen, opritten en pleinen. Tremico stenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt. Deze bestrating is slijtvast, mooi van kleur en ook minder gevoelig voor vervuiling.

Maas & Waal Cobblestones kopen?

Waarom kiezen voor sierbestrating van VEWO Tuin & Erf nabij Hardenberg?

Wij onderscheiden ons in de regio Hardenberg, dankzij ons grote aanbod aan sierbestrating en scherpe tarieven. In het assortiment vind je grote merken, zoals Oud Hollandse terrastegels, Tremico, Retrico en Strada.

  • Scherpe tarieven
  • Groot assortiment sierbestrating
  • Snelle en betrouwbare levering

Download direct de brochure als PDF.


Scherpe tarieven voor sierbestrating in Hardenberg

VEWO Tuin & Erf kan dankzij zijn goede banden met zijn leveranciers scherpe tarieven bieden op het gebied van terrastegels. Dankzij ons grote assortiment sierbestrating ziet er altijd wel iets voor je bij. Wij bieden bekende merken aan, zoals Oud Hollandse terrastegels.


Snelle bezorging van je sierbestrating in Hardenberg

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze sierbestrating worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je sierbestrating bij VEWO Tuin & Erf in Hardenberg

Ben je op zoek naar terrastegels die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf in Hardenberg en omstreken aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap