Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

Sierbestrating kopen

VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf is de specialist op het gebied van bestratingsmaterialen. Wilt u een sierbestrating, terrastegels of andere bestratingsmaterialen in uw tuin? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor onze verschillende bestratingsmaterialen.

Offerte sierbestrating ontvangen

SIERBESTRATING BESTEL JE BIJ VEWO TUIN & ERF

Bij VEWO Tuin & Erf in vind je een groot assortiment aan verschillende sierbestrating. Je vindt bij ons onder andere verschillende terrastegels en stenen en klinkers. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Hardenberg en omstreken. Voor al je wensen omtrent sierbestrating, bestratingsmaterialen en erfverharding. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in twee dagen worden bezorgd.

Groot: meer dan 100 m2 icon

Groot: meer dan 100 m2

Grootschalige erfverharding rondom uw huis. Een groot terras of sierbestrating onder een overkapping? Of juist uw bedrijfsterrein verharden? VEWO Tuin & Erf geeft passend advies en een goede prijs.

Offerte Sierbestrating Groot

Middel: tot 100 m2 icon

Middel: tot 100 m2

Een nieuwe tuin met een middelgroot terras? Op zoek naar terrastegels of mooie stenen voor achter of rondom het huis? Een oprit voor of naast het huis met sierklinkers? Kom langs met een situatieschets en ontvang advies op maat.

Offerte Sierbestrating Middel
Klein: tot 50 m2 icon

Klein: tot 50 m2

Ben je van plan een relatief klein terras aan te leggen terrastegels of een pad naar je voordeur met mooie sierklinkers? Wij adviseren graag in de mogelijkheden qua sierbestrating. Kleine oplages kunnen afgehaald of bezorgd worden.

Offerte Sierbestrating Klein
Groot aanbod

Sierbestrating

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende soorten sierbestrating. Je vindt bij ons bestratingsmaterialen zoals terrastegels, stenen en klinkers. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en sierbestrating in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en sierbestrating. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in twee dagen worden bezorgd.

Offerte sierbestrating

Bestel sierbestrating daarom bij VEWO Tuin & Erf

Bij het kiezen van de juiste sierbestrating is de juiste stijl belangrijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar sierbestrating met een moderne stijl? Terrastegels hebben een erg modern en strak uiterlijk. Deze vind je bij VEWO Tuin & Erf in verschillende neutrale kleuren, onder andere in antraciet, grijs en crème. De dikke toplaag van de terrastegels zorgt ervoor dat ze extra stevig en minder slijt gevoelig zijn en daardoor weinig onderhoud vergen. Laat je adviseren over wat er het beste bij jouw tuin past!

Download direct de brochure als PDF.

vewo-tuin-en-erf-sierbestrating-kopen-tremico-tegels
vewo-tuin-en-erf-sierbestrating-kopen-tambour-bont
vewo-tuin-en-erf-sierbestrating-kopen-terrastegels

VEWO is Dealer van

Offerte ontvangen

Wil jij aan de slag met de tuin? Een mooi terras, een pad of een oprit? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij VEWO Tuin & Erf. Het is ook mogelijk de situatieschets van jouw tuin met ons te delen voor een advies op maat.

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap