Wij zijn verhuisd! Ontdek onze nieuwe showtuin aan de Marsweg 6 in Ane.

SIERBESTRATING IN SLAGHAREN KOOP JE BIJ VEWO TUIN & ERF

Ben je op zoek naar de specialist in sierbestrating in de omgeving van Slagharen? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Wij hebben het ruimste assortiment aan sierbestrating in Slagharen. Naast verschillende stenen voor sierbestrating vind je bij ons ook prachtige terrastegels. Bij VEWO Tuin & Erf ben je op de juiste plek omtrent alles voor je tuin en erf, zoals verschillende hout-betonschuttingen of prachtige lage tuinafscheidingen.


Waarom sierbestrating bestellen bij VEWO Tuin & Erf nabij Slagharen?

VEWO Tuin & Erf is de geschikte leverancier voor sierbestrating, dankzij ons grote aanbod en scherpe tarieven. Bij VEWO Tuin & Erf nabij Slagharen vind je grote merken, Axenta, Riva en Furora

  • Scherpe tarieven
  • Groot assortiment sierbestrating
  • Snelle en betrouwbare levering

Sierbestrating in 2 dagen bezorgd in Slagharen

Wij streven ernaar om je sierbestrating bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De meeste sierbestratingsstenen worden vanuit onze fabrikant verstuurd. Op deze wijze is het voor ons vaak mogelijk om de sierbestrating binnen 2 dagen in Slagharen te bezorgen.
Voor de bezorging maken wij gebruik van ons eigen wagenpark of betrouwbare vervoersbedrijven, zo hebt u garantie op goede en veilige bezorging van de sierbestrating. Mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Assortiment VEWO Tuin & Erf in Slagharen

Naast verschillende stenen en klinkers voor sierbestrating, vind je bij VEWO Tuin & Erf nabij Slagharen nog verschillende producten voor je tuin en erf. Het is bij ons onder andere mogelijk om een prachtige hout-betonschutting te plaatsen. We hebben verschillende hout-betonschuttingen in verschillende prijsklassen in Slagharen.
Ook kan je je tuin meer leven inblazen door het plaatsen van muurblokken. Door de muurblokken komt je tuin meer tot leven, dit komt door het hoogteverschil. Om de sierbestrating in je tuin mooi te houden bieden we ook opsluitbanden en trottoirbanden aan.
Daarnaast begrijpen wij ook de behoefte aan privacy. Hiervoor bieden wij een lage tuinafscheiding van beton. Je wilt dat je tuin wel gescheiden is van de buren maar er hoeft geen complete schutting te staan. Dan is een lage tuinafscheiding de perfecte oplossing. Een lage tuinafscheiding is vooral geschikt voor voortuinen in woonwijken of twee-onder-een-kapwoningen. Een lage tuinafscheiding van beton is een onderhoudsarme oplossing, een haag moet je immers om de zoveel tijd knippen. Doordat de lage tuinafscheiding volledig uit beton bestaat, is het ook nog eens een duurzame oplossing die veel langer meegaat dan een houten afscheiding.


Bestel direct je sierbestrating in Slagharen

Ben je op zoek naar sierbestrating dat echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf rondom Slagharen aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?

© 2024 VEWO - Tuin & Erf - Alle rechten voorbehouden
KvK: 8431394 - BTW: NL 00863167196B01 - Algemene voorwaarden - Privacy & Cookies - Sitemap