Trottoir-, stoot-, en inritbandenWeergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility

Trottoirband 40x20x100cm geen KOMO Grijs

45,02

visibility

Trottoirband 50x20x100cm geen KOMO Grijs

62,86

visibility

Trottoirband 13/15x16x100cm 52kg Grijs

9,33

visibility

Trottoirband 13/15x25x100cm 85kg Grijs

9,33

  1  2   

Trottoirbanden bestel je online bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende trottoirbanden. VEWO tuin & erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent trottoirbanden. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Waarom kiezen voor trottoirbanden?

Trottoirbanden zijn erg belangrijk voor de veiligheid. Trottoirbanden zorgen voor een afscheiding van het trottoir van de weg, dit kan aanrijdingen met personen voorkomen. Daarnaast wordt het parkeren gemakkelijker door middel van trottoirbanden. De speciale halfronde trottoirbanden zorgen er namelijk voor dat u in een parkeergarage of op een parkeerterrein niet verder kunt rijden met de auto, waardoor een botsing met de muur of een andere auto kan worden voorkomen.

Trottoirbanden zijn daarnaast ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de stoep goed blijft liggen tijdens bijvoorbeeld regen, waardoor iedereen er veilig overheen kan lopen.

Trottoirbanden worden gemaakt van stevig, weerbestendig beton, zodat ze tegen een stootje kunnen als het regent en natuurlijk vriest. Trottoirbanden mogen namelijk niet zomaar barsten – dan zou de stoep ernstig kunnen verzakken of het parkeren wordt lastiger. Dat geldt voor de brede en de smalle trottoirbanden.


Verschillende trottoirbanden bij VEWO tuin & erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je verschillende trottoirbanden, in verschillende formaten en soorten. Je vindt bij ons onder andere verschillende stootbanden, trottoirbanden en parkeerstootbanden. Deze variëren in gewicht en grootte, je vindt trottoirbanden 66 tot 116 kg. 


Bezorging van trottoirbanden in heel Nederland bij VEWO tuin & erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze trottoirbanden worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je trottoirbanden bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar trottoirbanden die echt iets toevoegen aan jouw erf? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent trottoirbanden Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.

 
* alle hulpstukken (hoek-, bocht-, eind-, beginstukken etc.) zijn leverbaar
 
 
Hulpstukken zijn op aanvraag leverbaar
Overige afmetingen zijn op aanvraag leverbaar
Bij bochten altijd de radius vermelden!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.