Wilt u liever een offerte ontvangen voor Sierbestrating, Terrastegels of een ander product? Hulp nodig om de beste keuze  te maken? Persoonlijk Advies voor uw tuin, terras of een andere bestratingswens? Vraag dan direct een offerte op maat aan!

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN?Verschillende terrastegels online bestellen bij VEWO Tuin & Erf

Bij VEWO Tuin & Erf vind je een groot assortiment aan verschillende materialen voor de tuin. Je vindt bij ons onder andere terrastegels en stenen en klinkers. VEWO Tuin & Erf is de plek voor tuinhout en bestratingsmaterialen in Noord- en Oost-Nederland. Voor al je wensen omtrent bestratingsmaterialen, erfverharding en tuinhout. Je bestelling bij VEWO Tuin & Erf kan al in 2 dagen bezorgd zijn.


Verschillende terrastegels

Terrastegels zijn betontegels die specifiek geschikt zijn voor het terras. Je vindt terrastegels in verschillende soorten en maten, van 50 x 50 tot maar liefst 100 x 100. Ook vind je erg veel verschillende kleuren bij VEWO tuin & erf. Bij de terrastegels zijn er verschillende stijlen en merken, waaronder oud Hollandse terrastegels, Retrico, Strada, Mystico, Riva, Axenta, Furora en Tremico.

Het is belangrijk om te bepalen welke stijl voor je is. Ben je op zoek naar een terrastegel met een klassieke uitstraling? Neem dan eens een kijkje bij onze Oud Hollandse terrastegels. Deze Oud Hollandse terrastegels vind je in verschillende kleuren, zoals grijs en bruin. De Oud Hollandse terrastegel is een betrouwbare robuuste betontegel. Naast de Oud Hollandse terrastegel vind je bij ons bekende merken zoals Retrico terrastegels en Strada terrastegels.


Bezorging van terrastegels in heel Nederland bij VEWO Tuin & Erf

VEWO Tuin & Erf streeft ernaar je online aankoop zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Vele van onze bestratingsmaterialen worden direct vanaf de fabrikant geleverd. Voor de overige bestellingen schakelen wij ons eigen wagenpark in of maken wij gebruik van betrouwbare vervoerbedrijven. De meeste bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd, mocht het langer duren dan 5 dagen wordt je op de hoogte gebracht door ons. 


Bestel daarom je terrastegels bij VEWO Tuin & Erf

Ben je op zoek naar terrastegels die echt iets toevoegen aan je tuin? Dan ben je bij VEWO Tuin & Erf aan het juiste adres. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om je te voorzien van goed advies op al je vragen en wensen omtrent terrastegels. Wij beschikken over de juiste middelen om in je behoeften te voorzien.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.